.
Településfejlesztési Koncepció és Integrált Településfejlesztési Stratégia
(ITS) felülvizsgálata
.
Jóváhagyott dokumentáció
..
Tisztelt Érdeklődők!
.
Tájékoztatásul közöljük, hogy a Településfejlesztési Koncepció és Integrált Településfejlesztési Stratégia (ITS) felülvizsgálata befejeződött. Nyíregyháza Megyei Jogú Város Közgyűlése 124/2022.(VII.21.) sz. határozatával a Településfejlesztési Koncepció módosítását és 125/2022.(VII.21.) sz. határozatával az Integrált Településfejlesztési Stratégia módosítását elfogadta.
.
  • I. Településfejlesztési Koncepció: egy hosszú távra (10 évet meghaladó időtávra) szóló dokumentum, amely kijelöli a város elérendő jövőképét a társadalmi, gazdasági, táji, természeti és épített környezetre vonatkozóan, valamint rögzíti a településfejlesztés elveit. A koncepció meghatározza a város átfogó fejlesztését szolgáló célkitűzéseket, az azokhoz kapcsolódó részcélokat, valamint a célok értelmezését az egyes városrészekre.
    .
    MEGTEKINTÉS
.
  • II. Integrált Településfejlesztési Stratégiája (ITS): a koncepcióra épülve kijelöli a középtávon (4-10 év) elérendő fejlesztési célokat, a megvalósítást szolgáló beavatkozások körét és a megvalósítás eszközeit.
    .
    MEGTEKINTÉS
Image
Image
Image

Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata

4400 Nyíregyháza, Kossuth tér 1.

varoshaza.nyiregyhaza.hu

Impresszum  |  Adatvédelmi nyilatkozat