E-időpontfoglalás

Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata egységes időpontfoglalási rendszert vezetett be a hatósági jellegű feladatot ellátó osztályok ügyfélszolgálatain, így az adóosztályon, építésügyi osztályon, igazgatási osztályon, közterület-felügyeleten és a szociális és köznevelési osztályon.
.     
Az új rendszer lehetővé teszi mind internetes felületen, mind mobilapplikáció segítségével az előzetes időpont foglalást, amely várakozásaink szerint jelentősen megkönnyíti az ügyintézést, lerövidítheti a hosszas hivatali várakozást.
.     
Reméljük, hogy ügyfeleink a rendszer használatával könnyebben beilleszthetik napi teendőik, szabadnapjaik közé a hivatali ügyintézést.
.     
Az időpontfoglaló mobil Applikációja urbanIQ néven letölthető ingyenesen az Androidos és az iOS rendszerekre, a saját rendszernek megfelelő applikációs áruházakból.
.     
Felhívjuk a figyelmet, hogy az időpontfoglalásnál letölthető PDF dokumentumot kell bemutatni a megérkezéskor. Az adatok kitöltése nélküli időpontfoglalások nem érvényesek bemutatott dokumentum esetében sem.
.
Az időpontfoglaló használatával elfogadja az adatkezelési tájékoztatót, amelyet az alábbi oldalon elolvashat:
.     
 

http://idopontfoglalas.nyiregyhaza.hu/

.     
.     
android_store.jpg appstore.png