Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzatának megválasztott képviselői 2019- 2024. év
.    
Polgármester: dr. Kovács Ferenc FIDESZ-KDNP Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
     

EVK KÉPVISELŐ PÁRTÁLLÁS E-MAIL CÍM
1. Dr. Ulrich Attila FIDESZ-KDNP Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
2. Nagy Szabina FIDESZ‐KDNP Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
3. Halkóné Dr. Rudolf Éva FIDESZ-KDNP Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
4. Smidt Ferenc Mindenki Magyarországa, LMP, Függetlenek Egyesülete, JOBBIK, MSZP, Párbeszéd, Momentum, DK Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
5. Jeszenszki András Mindenki Magyarországa, LMP, Függetlenek Egyesülete, JOBBIK, MSZP, Párbeszéd, Momentum, DK Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
6. Ágoston Ildikó FIDESZ‐KDNP Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
7. Jászai Menyhért FIDESZ‐KDNP Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
8. Dr. Ujhelyi János Mindenki Magyarországa, LMP, Függetlenek Egyesülete, JOBBIK, MSZP, Párbeszéd, Momentum, DK Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
9. Dr. Rákóczi Ildikó FIDESZ‐KDNP Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
10. Major József Mindenki Magyarországa, LMP, Függetlenek Egyesülete, JOBBIK, MSZP, Párbeszéd, Momentum, DK Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
11. Póka Imre Mindenki Magyarországa, LMP, Függetlenek Egyesülete, JOBBIK, MSZP, Párbeszéd, Momentum, DK Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
12. Mussó László FIDESZ‐KDNP Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
13. Vassné Harman Gyöngyi FIDESZ‐KDNP Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
14. Bajnay Kornél FIDESZ‐KDNP Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
15. Dr. Tirpák György FIDESZ‐KDNP Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

KOMPENZÁCIÓS LISTÁS
KÉPVISELŐK

16. Babosi György Mindenki Magyarországa, LMP, Függetlenek Egyesülete, JOBBIK, MSZP, Párbeszéd, Momentum, DK Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
17. Hajdu Nándor Mindenki Magyarországa, LMP, Függetlenek Egyesülete, JOBBIK, MSZP, Párbeszéd, Momentum, DK Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
18. Szenti Tibor FIDESZ-KDNP Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
19. Lengyel Máté Mindenki Magyarországa, LMP, Függetlenek Egyesülete, JOBBIK, MSZP, Párbeszéd, Momentum, DK Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
20. Tormássi Géza FIDESZ‐KDNP Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
21. Tóth Imre FIDESZ-KDNP Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Image
Image
Image

Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata

4400 Nyíregyháza, Kossuth tér 1.

varoshaza.nyiregyhaza.hu

Impresszum  |  Adatvédelmi nyilatkozat