ADÓOSZTÁLY
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

.

Név

Beosztás

Mellék

Szobaszám

E-mail cím

DR. KÁSA BRIGITTA aljegyző 604   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

BERECZKI SZILVIA

ügyintéző

606

 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

.

VAGYONI CSOPORT
.
Név Beosztás Mellék Szobaszám E-mail cím
DR. PUSKÁS GABRIELLA csoportvezető 605 178 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
HORVÁTH MILKÓSNÉ ügyintéző 611 187 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
DR. PAPP ESZTER ügyintéző 631 187 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
DR. TÁLAS ANETT ügyintéző 635 187 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
DR. TÓTH MÁRIA ügyintéző 627 188 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
KISSNÉ VÁMOS ENIKŐ ügyintéző 614 188 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
RUDOLF RÓBERTNÉ ügyintéző 655 188 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

.

IPARŰZÉSI ADÓ CSOPORT
.
Név Beosztás Mellék Szobaszám E-mail cím
MEDVIGYNÉ KOCSIS ÉVA csoportvezető 621 177 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
FEGYVÁRINÉ CSADEK ÁGNES ügyintéző 626 184 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
CZINKE-KELEMEN BEÁTA ügyintéző 636 186 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
MAJOROS CSABÁNÉ ügyintéző 615 177 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
DR. KOZMA ILDIKÓ ügyintéző 628 186 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
KNOBLOCH MÁRIA ügyintéző 719 186 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
UJVÁRI TÜNDE ügyintéző 613 184 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
VÁCZI BALÁZS ügyintéző 632 186 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

.

ELLENŐRZÉSI ÉS FELSZÁMOLÁSI CSOPORT
.
Név Beosztás Mellék Szobaszám E-mail cím
FEKETE BRIGITTA csoportvezető 639 223 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
KOVÁCS ANGÉLA ügyintéző 617 223 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
TÓTHNÉ SZMOLKA IBOLYA ügyintéző 629 181 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
VÁRADI SZILVIA ügyintéző 637 223 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
LÁSZLÓ-KÁLMÁN EVELIN ügyintéző 630 223 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
DR. MEZŐ DOROTTYA ügyintéző 623 223 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
DR. KOCSIS DÓRA ügyintéző 634 181 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

.

BEHAJTÁSI ÉS VÉGREHAJTÁSI CSOPORT
.
Név Beosztás Mellék Szobaszám E-mail cím
DR. SZÉKELY ANITA csoportvezető 616 191 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
KOVÁCS ANIKÓ ügyintéző 622 192 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
DR. POLOM VIKTÓRIA ügyintéző 618 192 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
SARKADI BOGLÁRKA ügyintéző 625 191 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
SZABÓ ZSOLT ügyintéző 638 191 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
BRAUN BÁLINT ügyintéző 620 191 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

.

KÖNYVELÉSI ÉS IKTATÁSI CSOPORT
.
Név Beosztás Mellék Szobaszám E-mail cím
BENKŐ-KRUTILLA ÁGNES ügyintéző 641 222 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
SZŐKE ÁGNES ügyintéző 653 222 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
RÁCZ NORBERT ügyintéző 633 224 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
SZABÓNÉ ESZLÁRI GIZELLA ügyintéző 600 190 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
TÓTH MARIANNA JUDIT ügyintéző 643 221 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
KIRSNÉ TUBA ENIKŐ ügykezelő 601 2 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
KOLESZÁR FRUZSINA ügykezelő 602 2 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
OROVECZNÉ DOBOS RENÁTA ügykezelő 603 2 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

.

INGATLAN-ÉRTÉKMEGÁLLAPÍTÓ CSOPORT
.
Név Beosztás Mellék Szobaszám E-mail cím
KOVÁCSNÉ SZATAI ÁGNES csoportvezető 700 180 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
LEGEZA ZOLTÁN ügyintéző 619 189 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
PALOTAI ÁGNES ügyintéző 744 189 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
.
Image
Image
Image

Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata

4400 Nyíregyháza, Kossuth tér 1.

varoshaza.nyiregyhaza.hu

Impresszum  |  Adatvédelmi nyilatkozat